50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Ели Мартинова

WINBET Match Plus – Безплатна игра с прогнози

Видяно 20 пъти
WINBET безплатна игра с прогнози

Разбирате от футбол и искате някак да „осребрите“ знанията си? В сайта на българския букмейкър Уинбет вече имате шанс да го направите и то напълно безплатно. Става въпрос за новата игра на бранда – Match Plus, която ще се проведе между 11.07.2023 и 08.01.2024 г.


Как да играя в Уинбет Match Plus?

  1. Влзте в профила си насайта, където в горната дясна част ще видите тематичния знак PLUS.
  2. Кликнете върху него, за да се стартира началниятк екран на играта.
  3. Натиснете зеления бутон ‘Включи се‘, който ще ви отведе в панела на магазина за бонуси в Уинбет.
  4. От вертикалното меню в лявата част изберете Match Plus и разгледайте всички подбрани събития.
  5. Поставете прогнози на предпочитаните мачове и си стискайте палци!

Към WINBET Match Plus


Какво е Match Plus Игра с прогнози

WINBET Безплатна игра с прогнози

Безплатната игра на Уинбет Мач Плюс е част от лоялната програма на оператора. Тя дава възможност на клиентите, които редовно прекарват времето си в платформата, да поставят прогнози за срещи от някои от ТОП първенствата в Европа и по света.

Събитията са предварително подбрани и представени от организатора. Целта на играчите е да трупат точки, като познаят възможно най-много от търсените развръзки.

Резултатите, а и печалбите в играта се основават на поетапно и генерално класиране. Колкото на по-предни позиции е даденият потребител, толкова по-апетитни ще бъдат предложените награди.


Какво се печели в Match Plus на WINBET?

Както споменахме, Winbet Match Plus е част от WINBET Plus – лоялната програма на оператора. Ето защо, в повечето пъти наградите за вярно познати резултати в мачовете ще бъдат точки, който ще се добавят към профила ви. Ще може да ги обменяте за различни бонуси в Уинбет, които сами избирате от панела на лоялната програма. В магазина се предлагат бонус без депозит, безплатни врътки, кеш бонуси и други. Желаем ви успешна игра!

Играенето на казино игри и спортните залози онлайн не са само за забавление. Те водят до потенциален риск от зависимост. Играйте разумно и отговорно като вземете мерки за предотвратяване на рисковете. Повече информация в сайта на НАП и Winbet отговорна игра

Ели Мартинова
Експерт залози
Сертифициран Експерт
Ели Мартинова
Ели се занимава с писане, оформяне и публикуване на ревюта на български, английски и немски. Има опит в журналистиката и любимото ѝ занимание е писането. Има голям опит в работата с букмейкъри.
Коментирай