Ели Мартинова

WINBET Match Plus – Безплатна игра с прогнози

Видяно 54 пъти
Winbet match Plus Игра с Прогнози

Ако се интересувате от футбол, българския букмейкър Уинбет ще ви даде шанс да изпробвате знанията си в обновената игра Winbet Match Plus Копа Америка. Като част от лоялната програма на оператора, Мач Плюс ви дава възможност да поставяте безплатно прогнози на най-интересните срещи от тиража.

Срокът, в който може да се включите в това предизвикателство е до 31.08.2024 година.


Какво е Match Plus Игра с прогнози

WINBET Безплатна игра с прогнози

Безплатната игра на Уинбет Мач Плюс, както вече казахме, е част от лоялната програма на оператора. Тя дава възможност на клиентите, които редовно прекарват времето си в платформата, да поставят прогнози за срещи от някои от ТОП първенствата в Европа и по света, като актуалните предложения за този месец включват най-атрактивните предложения за Копа Америка.

Събитията са предварително подбрани и представени от организатора. Целта на играчите е да трупат точки, като познаят възможно най-много от търсените развръзки.

Резултатите се основават на поетапно и генерално класиране. Колкото на по-предни позиции е даденият потребител, толкова по-апетитни ще бъдат предложенията към него.

WINBET Match Plus


Какво се предвижда от Match Plus на WINBET?

Благодарение на факта, че Match Plus е обвързан с лоялната програма, повечето пъти за вярно познати резултати в мачовете ще бъдат присъждани точки, който ще се добавят към профила ви. Ще може да ги обменяте за различни оферти в Уинбет, които сами избирате от панела на лоялната програма. В магазина се предлагат разнообразни опции, а изборът кои да осребрите, остава ваш. Желаем ви успешна игра!

Играенето на казино игри и спортните залози онлайн не са само за забавление. Те водят до потенциален риск от зависимост. Играйте разумно и отговорно като вземете мерки за предотвратяване на рисковете. Повече информация в сайта на НАП и Winbet отговорна игра

Ели Мартинова
Експерт залози
Сертифициран Експерт
Ели Мартинова
Ели се занимава с писане, оформяне и публикуване на ревюта на български, английски и немски. Има опит в журналистиката и любимото ѝ занимание е писането. Има голям опит в работата с букмейкъри.
Коментирай