Ели Мартинова

Ранно изплащане за брой голове в WINBET

Видяно пъти
WINBET ранно изплащане за голове

За първи път в България може да се възползвате от бонус за ранно изплащане на пазар за брой голове! Иновативният булгарски букмейкър WINBET предлага тази опция за всички спортни фенове, които искат да играят на пазара над 2.5 гола в мач.


Как да взема ранно изплащане за голове в Уинбет

От офертата могат да се възползват всички футболни запалянковци, които са сигурни, че дадена среща ще бъде резултатна. Достатъчно е да заложите на пазара над 2.5 гола в мача от някоя от промоционалните лиги, които ще видите изброени по-долу.

Ако до изтичането на 33-ата минута в играта вече са паднали два гола, Уинбет ще уреди залога ви като печеливш, независимо дали в двубоя има трети гол или не. Новото попълнение в списъка с бонуси от WINBET важи за следните турнири:

  • ⚽ Лига на Конференциите
  • ⚽ България – Първа Лига
  • ⚽ Шампионска Лига
  • ⚽ Испания – Ла Лига
  • ⚽ Лига Европа
  • ⚽ Франция – Лига 1
  • ⚽ Англия – Висша Лига
  • ⚽ Германия – Бундеслига Италия – Серия А

Правила на WINBET Ранно изплащане за над 2.5 гола в мача

👉 Към офертата спадат единствено залози на пазар 2.5 гола за мачовете от изрично споменатите турнири.

👉 Предложението важи само за залози преди старта на мачовете.

👉 Пазарите с 0% марж не могат да активират в Уинбет ранно изплащане на брой голове.

👉 Фишове, за които е ползвана функцията кеш аут, не могат да получат ранно изплащане.

Освен от ранно изплащане за брой голове в мачовете, може да активирате още ранно изплащане за краен резултат на футбол, ранно изплащане за баскетбол, а също така предлаганото от WINBET ранно изплащане за баскетбол, както и специалната оферта за NBA.

Към WINBET Ранно Изплащане

Играенето на казино игри и спортните залози онлайн не са само за забавление. Те водят до потенциален риск от зависимост. Играйте разумно и отговорно като вземете мерки за предотвратяване на рисковете. Повече информация в сайта на НАП и Winbet отговорна игра

Ели Мартинова
Експерт залози
Сертифициран Експерт
Ели Мартинова
Ели се занимава с писане, оформяне и публикуване на ревюта на български, английски и немски. Има опит в журналистиката и любимото ѝ занимание е писането. Има голям опит в работата с букмейкъри.
Коментирай