прогнози за Франция Лига 1

Френската лига търпи най-голямо развитие от всички изброени до момента шампионати. Това ни накара да вместим и прогнози за Франция и по-точно футболни предвиждания за ЛИГА 1. Свежите пари, които се наливат в отбори като ПСЖ, Монако и Марсилия, създават условия за маркетингово развитие на лигата, която вече събра доста зрители у нас. Горещата атмосфера, палитрата от красиви екипи в местния шампионат и вълнуващите мачове няма и как да предполагат друго. Успехите на ПСЖ в Европа пък провокираха международния интерес към този шампионат. Да не говорим, че и Монако прави много силни европейски участия през последно време. Марсилия е в огромна криза, но вероятно е местният тим с най-славна история, който е вдигал и КЕШ.

Предпоставките като минало ги има, затова Лига 1 краде все повече фенове на другите първенства, макар доскоро да изоставаше значително по гледания. Светъл лъч е и съставът на Лион, пълен главно с млади играчи с френски произход, които след години може да струват доста пари. Ница впечатли мнозина с това, което показва, а се очаква Марсилия да е водещ фактор в следващите години. Монако вече направи няколко подобни трансфера, докато дори и в ПСЖ може да видим млади таланти от световно качество. Като цяло, именно бъдещето на тези футболисти ще вдигне още нивото на местната лига, стига тя да може да ги задържи. По-малките отбори в лигата пък са в двете крайности. Има изключително дефанзивни състави с добра организация, както и крайно атакуващи, които изобщо не мислят за отбраната. Въз основа на тези данни, ние можем да анализираме в детайли случващото се във френската Лига 1 и да споделим най-обоснованите футболни прогнози, които ще откриете за това първенство.

Коефициентите тук са изключително примамливи и често можете да хванете някой на 4+, стига да внимавате и да четете информациите в прогнозите ни.


Абонирайте се за безплатни прогнози!