Betano Вземи бонуса

Онлайн залагания с Paysafecard

Въведение

Бърза навигация:

официално лого на paysafecardПредплатените методи, и по-конкретно PaySafeCard, напоследък станаха много популярни за заплащане на продукти и услуги онлайн с реални пари. Съществуват много PaySafeCard сайтове за залози, като повечето от тях ви позволяват да захраните акаунта си с минимума, допустим от вашите банкови карти, без да ви се начисляват такси.

Предплатените карти могат да бъдат захранени с пари или други разплащателни средства и могат да бъдат използвани вместо кеш. Пинът на PaySafeCard може да бъде закупен онлайн или във всеки един магазин, обозначен със символа „PayPoint“. 16-цифреният пин съответства на стойност не по-малка от 10 лева. Този и други предплатени методи могат да бъдат използвани при всеки един от букмейкърите, изброени по-надолу. Повечето букмейкъри ще ви позволят да изискате бонуса получаван при регистриране, когато осъществявате залагания с някой от тези методи.


Онлайн букмейкъри, които приемат PaySafe

Paysafe Card
Paysafe Card
18+ Важат условия | Играйте разумно | Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!
Paysafe Card
Paysafe Card
Оферта Нова Сметка. До 100 лв в Бонус за Залози за нови клиенти в bet365. Мин. депозит 10 лв. Бонусът за Залози е достъпен за използване след уреждането на залози на стойност на квалифициращия депозит. Важат изисквания за минимални коефициенти и изключения за залози и методи за плащане. Печалбите изключват заложената сума в Бонус за Залози. +18 | Важат срокове и условия | Кодът BBCODE може да се използва по време на регистрация, но не променя условията на бонуса. #ad | Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!
Paysafe Card
Paysafe Card
18+ Важат условия | Играйте разумно | Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!
Paysafe Card
Paysafe Card
18+ Важат условия | Играйте разумно | Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!

История на PaySafeCard

Paysafecard е система, първоначално разработена през 2000 г. от четирима австрийци, чиято идея била да приведат в обращение в интернет реални пари. Те създали метод базиран на вече съществуващи карти за обаждания и на мобилни системи за презареждане на карти за телефони, при които се закупуват ваучери, предоставящи PIN код, който може да бъде превърнат в кредит на друго място. Година по-късно, през 2001 г., механизмът е представен в Германия. През 2002 г. стартира услугата за отпечатване на електронни ваучери заедно с физическата карта и от 2004 г. картите и PIN кодовете станаха достъпни онлайн.

През 2006 г. услугата се разшири до Гърция, Словения, Испания, Великобритания и Словакия. До 2008 г. през системата на Paysafecard са преминали 15 милиона транзакции. Компанията продължи да се разпространява и в много други страни, а през 2014 г. стана част от международната група Skrill. Paysafecard и Ukash са собственост на PaySafe Group и поради тази причина Ukash бе спрян, тъй като системите са доста сходни. Ако искате да използвате някоя алтернативна система, може да прибегнете до ecoPayz и сродните EcoCards.

Много хора предпочитат да имат опцията да платят в кеш за стоки и услуги онлайн. Това, че сте решили да залагате онлайн не означава, че не можете да използвате кеш. PaySafeCard и другите предплатени карти и ваучери, като Ukash например, ви позволяват да захраните акаунта си с пари в брой по лесен и достъпен за вас начин.

PaySafeCard и Ukash са собственост на PaySafe Group, която предлага широко интегрирани услуги с мобилни портфейли. Ukash беше временно спряна в края на 2015, а сега е изцяло заменена от PaySafe. Услугите не изискват от вас лична информация или банкови данни и работят подобно на старите презареждащи се карти за мобилни телефони.

В тази статия ще ви покажем как да използвате PaySafeCard и другите предплатени услуги.


Залози с PaySafeCard

PaySafeCard и другите предплатени услуги са един доста безопасен начин за правене на залози. Всички услуги се регулират от създания през 2013 г. орган за финансов контрол (FCA) и имат същите права и защита, както реалната валута. Веднъж щом сте захранили своя онлайн акаунт за залози с помощта на вашия PIN, наличният капитал се счита за пари в брой и може да бъде използван като такъв или да бъде изтеглен от всеки друг регистриран механизъм за плащане, който имате с вашия букмейкър.


Как да залагате, използвайки Paysafecard?

регистрация в paysafecard
  1. За да закупите PIN, посетете сайта на Paysafecard и се регистрирайте за карта или просто се сдобийте с електронен ваучер от магазина.
  2. Купете PIN онлайн или отидете във всеки един магазин, обозначен с логото на „PayPoint“, включително пощенски станции, магазини и будки за вестници.
  3. След като вече притежавате Paysafecard, можете да я използвате за закупуването на PIN на стойност от 10, 20, 50 или 100 лева. Ако не разполагате с карта, можете да си закупите и принтирате електронен ваучер.
  4. Всеки потребител може да закупи повече от един PIN, ако желае сума по-голяма от 100 лв., като е възможно да бъдат закупени до 10 PIN-a по всяко време от едно място. Можете да проверите онлайн списъка с оторизираните обекти. Силно ви препоръчваме да го направите, защото има и много неоторизирани за целта такива.
  5. След като вече имате вашия PIN, посетете някой от споменатите тук букмейкъри и захранете вашия акаунт, като въведете 16-цифрения PIN. Можете да използвате до 10 PIN-a на всяка транзакция. От този момент нататък средствата в клиентската ви сметка се третират като пари в брой. Повечето букмейкъри не позволяват изплащане с Paysafecard (въпреки, че някои от тях са регистрирани като издатели на PIN кода и ще ви позволят изтегляне по този начин). Парите могат да бъдат изтеглени с помощта на който и да е друг регистриран метод на плащане към вашия букмейкър.

След закупуване му, PIN-ът е валиден 12 месеца, а датата на закупуване е отбелязана върху ваучера. Дори и да изтече валидността на ваучера, само срещу таксата от 2 лв. на месец можете да удължите неговата валидност. Може да възстановите сумата от ваучера, като изпратите имейл към компанията, съдържащ номера на картата ви, както и личните ви данни. За да се осъществи обаче тази процедура, възможно е да се наложи да заплатите таксата от 7,50 лв.

Обикновено се налага да захраните акаунта със стойността на закупения ваучер. Ако това не ви допада, може да използвате посредничеството на електронния портфейл Skrill, чиято собственост е PaySafeCard. Това ви дава възможност да внесете определена сума във виртуалния портфейл и да я похарчите, в последствие, както пожелаете.


Страни, в които PaySafeCard може да бъде използвана за онлайн залагания

Paysafecard се предлага в над 40 страни и е достъпна в близо 500 хиляди търговски обекта. Предплатените системи са един друг начин за използване на парите в брой, но действат при същите условия, при които действат и останалите методи на плащане, когато става дума за използването на системата за онлайн хазарт. Така например, ако правите залагания от някоя страна с ограничен достъп, каквито са например САЩ, няма да можете да депозирате средства в някой от сайтовете за онлайн хазарт в България, без значение от използвания метод на плащане.

Въпреки това, предплатените карти и ваучери предлагат удобен начин за влагане на средства от ограничени банкови акаунти. Ако вашата банка се намира в страна, в която онлайн хазартът е незаконен или в някаква степен ограничен, може да не ви позволят да заредите сметката в своя букмейкърски акаунт от България, дори и ако се намирате на територията на страната. Една от възможностите да се справите с подобен проблем е като закупите предплатените ваучери, като PaySafeCard и Ukash, и захраните своя акаунт директно или индиректно, използвайки дигиталния портфейл.


Приложение My PaySafeCard

Paysafecard се отличават от останалите с възможността да се използва специално мобилно приложение. На разположение за Apple и Android, приложението ви позволява да следите регистрираните си акаунти и да видите вашите налични или вече използвани PIN кодове, включително и техния срок на годност. Друга полезна опция на приложението е възможността да откриете обектите в близост до вас, от които можете да закупите PIN код. С приложението можете да получите помощ и информация, да следите за промоции и дори да го използвате на вашия смарт часовник.


Сигурност

С Paysafecard и други предплатени услуги не е необходимо да предоставяте личните си банкови данни. Тези услуги са просто алтернативни парични методи и предоставят същата защита, каквато и обикновените пари в брой. В много отношения тези услуги са по-сигурни, отколкото обикновеното заплащане в брой, защото ако загубите ваучер или карта, можете да ги блокирате онлайн. Ако все пак загубите PIN или картата и не ги спрете онлайн, този който ги е намерил, може да се възползва от тях, така както би се възползвал, ако намери истински пари.

Струва си да регистрирате картата си онлайн, защото по този начин закупеният от вас ваучер бива зареден директно в картата и ви се предоставя допълнителна защита. Ако закупите електронен ваучер, който по никакъв начин не е свързан с вашата карта и след това го загубите, не би било възможно да го проследите, особено ако сте платили в брой за него.

Тези системи имат редица други предимства отвъд сигурността, която ви предоставят транзакциите в брой. Ако по някаква причина продавачът или сайтът за залози станат жертва на хакерска атака и данните от вашата карта биват откраднати, вие ще бъдете предпазени от всякакви злоупотреби, използвайки PaySafeCard и другите предплатени методи.


PaySafeCard такси

Няма такси за регистрацията на PaySafeCard или за закупуването на PIN код в магазин или онлайн. Обикновено сайтовете, които приемат PaySafeCard, не начисляват такси, но ако все пак има някакви такси, те най-често съществуват и при останалите методи. Ако по някаква причина загубите ваучер или искате възстановяване на сумата, може да се наложи да заплатите таксата от 7,50 лева. Ако не успеете да използвате вашия PIN в рамките на 12 месеца, ще трябва да заплатите месечна такса от 2 лв., докато не използвате ваучера или докато стойността на ваучера не бъде употребена за такси.


Заключение и мнение за PaysafeCard

Всичко за PaysafeCard започва през далечната 2000 година и както виждате за това време е добила наистина голяма популярност. Тя е доста разпространен разплащателен метод сред едни от най-известните букмейкърски къщи за онлайн залози. Нейните качества, с които печели играчите, решаващи да използват услугите ѝ са сигурност, безопасност и простота на използване. Разбира се, ако PaySafeCard не е вашият избор, вие можете да разгледате и някой от останалите методи за депозиране и теглене на парични срества, посредством използането на онлайн залози. И все пак, съветваме ви да разгледате още веднъж посоченият в тази статия вариант. След кратко наше проучване, установихме, че PaySafeCard се приема сред едни от топ имената в букмейкърския бранш като Бет365, Bwin и още много други, които можете да разгледате в таблицата ни, по-горе.

Efirbet
Експерт
Efirbet
Efirbet е вашият сайт за най-добрите съвети за спортни залагания, ревюта на букмейкъри и онлайн казина.
Коментирай