Залагания с ecoPayz

Бърза навигация:

Въведение

EcoPay и ecoCard може просто да изглеждат като още едни варианти за електронни портфейли, но всъщност това са едни от най-старите цифрови портфейлни услуги някога и представляват чудесна алтернатива на Skrill, Neteller (и двете притежавани от PaySafe Group) и PayPal.

Макар, че те все още представляват най-популярните електронни портмонета за влагане на парични средства в сметки за залагания в Обединеното кралство, предишните злоупотреби доведоха до това, че много букмейкъри отказват въвеждащи и редовни оферти за клиенти, които финансират сметките си по този начин.

официално лого на ecopayzТова не е така в случая с ecoPayz. Той вече се приема от няколко букмейкъри в Обединеното кралство и ако използвате ecoVirutalCard, MasterCard, свързани с вашата ecoPayz сметка, можете действително да влагате пари в сметката си за залагания, която приема MasterCard.

Еко е един от най-старите оператори в тази индустрия, които се появяват от началото на хилядолетието през 2000 година и се експлоатират и базират във Великобритания.

Компанията има офиси в Horsham в Sussex (Великобритания) и е собственост на PSI-Play LTD, които се намират на едно и също място във Великобритания и в Рига (Латвия). EcoPayz е търговската марка на PSI-Play, самото име ecoPayz е ребрандиране на оригиналното име ecoCard.

Дружеството е лицензирано и регулирано от Органа за финансово поведение съгласно Закона за финансовите услуги и пазари от 2000 г. и е упълномощено да издава и получава електронни пари.

Компанията е начело на редица първи места в индустрията. Именно те бяха първият цифров портфейл за стартиране на iPhone приложение през 2009 г., а през същата година стават първият електронен портфейл, който можеше да издаде собствена MasterCard по онова време.

ЕcoPayz поддържат 24/7 поддръжка на различни езици и се утвърждават като истински глобален метод на плащане, който се предлага в около 160 страни. Компанията поддържа 45 различни валути.

За да отрази по-разнообразните услуги, предлагани от доставчика, през 2013 г. компанията се преименува на ecoPayz и предлага набор от функции, включително оригиналната предплатена EcoCard, ecoPayz eWallet, ecoVirtualCard, бизнес сметки, търговски сметки и други.


Онлайн букмейкъри, които приемат плащания от EcoPayz

Офертите по-долу се отнасят само за нови клиенти, които имат навършени 18 години. Моля, залагайте отговорно.


EcoPayz и онлайн залаганията

Ако сте залагали за известно време, може би в момента се чудите “защо не съм чувал много за ecoPayz като начин на плащане до сега”? Това се дължи главно на факта, че компании като Skrill се насочват директно към пазара за хазартни игри, докато ecoPayz е по-универсален електронен портфейл. Може да им е отнело повече време да се превърнат в признат начин на плащане за финансиране на сметките за залагания, но това им даде време да се учат от грешките на Skrill, което към днешна дата им позволява да осигурят по-добър пакет за всички участници.

Използването на електронното портмоне ecoPayz или ecoCard е напълно легитимно средство за финансиране на сметка в онлайн букмейкър. Принципът работи точно по същия начин, като при PayPal и други подобни. Просто заредете средства в своята Eco сметка или карта и използвайте това, за да депозирате и изтегляте средства от и към вашия портфейл за залагания.

Има няколко основни ползи при залагането с цифрова сметка. Ако използвате този акаунт само за залагания, той предлага чудесни средства за проследяване на печалбите и загубите на вашите залози. Често, когато правите изтегляне от конвенционалната банкова сметка, всяка печалба се приема от ежедневното ви банкиране, което затруднява следенето.

Дигиталните електронни портмонета също са чудесна опция, ако искате да използвате различни източници на финансиране, но не искате да въвеждате множество банкови данни отново и отново. Ако имате банкова сметка от страна, в която хазартът е незаконен, но се намирате в страна, където хазартът е законен и искате да използвате тази банкова сметка, тогава използването на ecoPayz е много добра опция. Като за начало, вложете парични средства в Eco сметката ви и след това използвайте това, за да финансирате букмейкърската си сметка.

Разбира се, можете да използвате и вашата ecoPayz сметка като начин на плащане с огромна гама, несвързани с хазарта, търговци по целия свят.

Вход в ecoPayz


Бонус за регистриране в EcoPayz и безплатни залози

Това е най-голямото предимство на ecoPayz спрямо конкуренти им. Skrill, paySafeCard и Neteller (в момента собственост на една и съща компания, PaySafe Group) доминират на дигиталния пазар на електронните портфейли, когато става дума за хазартни игри, но много онлайн букмейкъри отказват да предоставят оферти за добре дошли, когато депозирате по този начин. Това основно се дължи на факта, че през годините сметките на Skrill и Neteller се използваха по измамен начин за бонус и при злоупотреба с безплатни залози. Беше възможно да се притежава непотвърдена сметка в Skrill и Neteller, която в миналото е позволила на някои безскрупулни играчи да създават няколко паралелни сметки, за да финансират сайтовете за залагания и да приемат нови оферти за клиенти няколко пъти. Това доведе до факта, че много букмейкъри вече отменят регистрационните бонус оферти, ако използвате Skrill и Neteller като механизъм за финансиране. Някои сайтове за залагания дори няма да ви позволят да получавате редовни отстъпки, ако финансирате по този начин.

Това не е проблем за ecoPayz, всички сайтове за залагания, които изброяваме го приемат като банков метод и ще ви дадат пълния въвеждащ бонус, както и всички последващи и съществуващи клиентски промоции. С помощта на сметката ecoVirtual (MasterCard, свързана с вашия ecoPayz) можете всъщност да създадете акаунт с някой от нашите препоръчани букмейкърски сайтове за залагания.


Как да направите ecoPayz акаунт?

регистрация в ecopayz

Регистрирането на сметка всъщност е много по-лесно, отколкото да се регистрирате за физическа банкова сметка, например. Можете да се регистрирате за електронното портмоне ecoPayz, като кликнете върху линка по-долу и това ще ви отведе до страницата за регистрация.

  1. Ще трябва да потвърдите кой сте и къде живеете. Това означава да дадете своите лични имена, адрес и начин на плащане, свързани с двете карти (обикновено стандартна банкова сметка, кредитна карта, дебитна карта, банков превод и т.н.). Ще ви е необходима допълнителна идентификация за доказателство за самоличност и адрес (банковото извлечение и идентификационният номер на снимката са достатъчни).
  2. След като профилът ви бъде настроен, ще получите идентификационния номер на вашия профил. Необходимо е само това и имейл адресът, свързан с профила ви в ecoPayz, за да добавите средства към сайта за залагания. Ако сайтът не приема средства директно от ecoPazy цифров акаунт, можете да използвате свързаната ecoVirtualCard (захранвана от MasterCard) за финансиране на онлайн сметка, която приема MasterCard. Това е лесно и просто.

Ако имате акаунти в няколко букмейкърски сайта и искате да разгледате за най-добрите коефициенти и промоции, тогава използването на електронно портмоне, като ecoPayz, е един от най-лесните начини да го направите. Това не се отнася само за следене на печалбите и загубите от различни източници, но също така означава, че всеки път, когато валидността на банковата ви карта изтече, трябва само да я промените с ecoPayz. И накрая, ако не искате да се показват транзакции в залозите, това е чудесен начин да го избегнете.

Депозирайте и изтеглете средства от профила си, като използвате огромен набор от методи, подробно описани на съответния букмейкърски уебсайт. Много методи са безплатни. За повече информация, вижте раздела за таксите, намиращ се малко по-надолу.

Профилът е разделен на класически и на VIP. Всички са свободни да се регистрират и всяка категория предлага различни предимства – като се започне от броя на платежните карти, които могат да се свържат със сметката и се стигне до максималните салда.

Открийте тук своя ecoPayz акаунт

Алтернатива на Skrill, Neteller и PayPal

С индустрията, която сега е доминирана от два гиганта в PaySafe Group, собственици на Skrill, Neteller, PaySafeCard и Payal, може да се окаже трудно да се намери добра алтернатива. EcoPayz предлага най-добрата и най-лесна такава. Регистрацията е безплатна, системата е регулирана и сигурна и в крайна сметка частна. Когато гледаме от букмейкърската страна, голяма част от тях също се доверяват на ecoPayz, което е по-добре както за потребителя, така и за оператора.


EcoCard и EcoVirtualCard

ecocard и ecovirtualcardEcoCard картата всъщност предхожда акаунта на цифровия портфейл и работи по подобен на начин на PaySafeCard. Можете да използвате вашата ecoCard като предплатена платежна система при избор от 45 валути, което ви позволява да получите предимствата от плащане с карта, без риск да се вземе информация за вашите данни.

EcoVirtualCard е карта, която просто е свързана с вашата сметка ecoPayz и работи чрез системата MasterCard. Това ви позволява да платите за всичко, което искате, директно от вашия електронен портфейл, стига да приемат MasterCard (което всеки букмейкър, предложен по-горе в таблицата, прави). Това означава, че можете да използвате ecoPayz, за да се регистрирате във всички наши препоръчани сайтове за залагания, в допълнение към тези, които приемат плащанията ecoPayz директно.


Страни, където EcoPayz не може да се използва за онлайн залагания

EcoPayz и свързаните с него продукти могат да се използват за заплащане на стоки при избор от 45 валути в над 160 държави. Ако обаче хазартът е незаконен в тази държава, не можете да използвате ecoPayz сметката си (или някакъв метод за финансиране по този въпрос), за да платите в сметка на букмейкъра. Това ще важи, дори ако използвате сметка ecoPayz за финансиране на букмейкър в Обединеното кралство, но от държава (като САЩ), където хазартът е незаконен. Докато хазартът е законен в страната, от която се опитвате да финансирате вашия сайт за залагания, можете да използвате ecoPayz.


ecoPayz сигурност

Eco се регулират от FCA от 2008 г. и следователно представляват един от най-безопасните начини на плащане, които можете да използвате. В действителност, електронните портфейли като цяло са по-сигурни от използването на типични банкови карти, тъй като не е нужно да въвеждате вашата карта или банкови данни с множество оператори. Дори ако вашият идентификационен номер на електронният ви портфейл е бил откраднат, ще бъдат изложени на риск само средствата, които са били във вашата сметка. ecoPayz запазва 100% от своите депозити, за разлика от банките, а парите ви са в безопасност, ако нещо се случи на компанията.

Освен електронните портфейли с общо предназначение, ecoPayz предлага усъвършенствано и сигурно откриване на измами, разработено от PSI-Play в дома. Те също така използват брокери от трети страни, за да проверяват идентификационните номера на акаунтите и имат екип, посветен на това да се грижи и отговаря за вашите средства. Това е основна причина, поради която букмейкърите се доверяват на ecoPayz повече отколкото на Skrill/Neteller.

Като член на Асоциацията за електронни пари можете да бъдете сигурни, че операторът спазва стандартите за сигурност на данните и закона за защита на данните.


Такси

Подобно на всички останали електронни портфейли, които имат такси, приложими за определени методи на плащане и определени транзакции, така и таксите, начислявани от ecoPayz, са сравними поне с други оператори на електронни портмонета, включително такси за теглене и такси за валутни преводи. Това е общо взето сделка за използване на електронни пакети над обикновените банкови сметки. Ако редовно използвате тези сметки, добавената лекота на ползване и други предимства лесно могат да надвишат таксите.

EcoVirtualCard няма допълнителни такси над обичайните такси за ecoPayz. Все пак ще трябва да платите такса от £1.50 за активиране.


Предимства и недостатъци

  • Плюсове:
  • можете да вземете начален бонус или безплатни залози, използвайкит ecoPayz
  • лесна регистрация
  • безопасност при плащане
  • Минуси:
  • начисляват се някои такси при активиране

Заключение за ecoPayz и залозите с него

По наше мнение, ecoPayz е едно добро решение, тъй като се приема за поставяне на залози при едни от топ имената сред букмейкърите. Така например, ако вашият избор е 1xbet, Efbet или някой от останалите букмейкъри, които можете да видите в таблицата по-горе, този метод е идеален за разплащане. Една от главните причини е сигурността и разбира се възможността да получите начален бонус или безплатни залози, посредством плащането си с карта ecoPayz.

Линк за ecoPayz

Efirbet
Експерт
Efirbet
Efirbet е вашият сайт за най-добрите съвети за спортни залагания, ревюта на букмейкъри и онлайн казина.
Коментирай