Залагания със Skrill

Линк за Skrill

Въведение и кратка история

skrill официално логоSkrill, известен от преди като Moneybookers, представляващ електронен портфейл е услуга за електронна търговия, от която клиентите могат да вложат пари в множество онлайн транзакции, включително и при финансирането на залагания. Това е безопасно и сигурно обслужване, използвано от милиони хора в над 200 страни по света. Компанията е базирана и регулирана в Обединеното кралство.

Таблицата по-долу показва онлайн сайтове за залагания, които приемат плащания за Skrill, свързани с тях такси, лимити и наличност на бонуси. В останалата част на тази статия ще намерите информация за ограниченията за хазарт, как да създадете свой Skrill акаунт, такси, сигурност и други.

Кратка история

Skrill започва с името Moneybookers през 2001 г. и получава над 1 млн. клиенти до 2005 г. През 2007 г. компанията купува за 105 млн. евро от Investcorp Technology Partners. До 2008 г. Moneybookers твърдят, че имат над 6 милиона сметки в 200 държави.

През 2009 г. компанията започва асоциация с eBay, която стартира предплатена MasterCard и до 2010 г. започва да се представя като Skrill. До 2011 г. компанията е нараснала до 25 милиона потребители с 120 000 търговски сметки и е класирана като една от най-бързо развиващите се компании, подкрепени с частни капиталови инструменти.

През последните години компанията продължава да расте, придобивайки Payolution през 2011 г., стартира Skrill-1-tap през 2012 г. и купува PaySafeCard през 2013 г. През 2015 г. Skrill поема Ukash и започва процесът на интегриране на двете системи за ваучери в брой заедно. Skrill са закупени и от родителската компания Optimal Payments Limited, която също притежава Neteller, създавайки гигантска компания за електронна търговия. Цялата група вече е обединена под шапката на PaySafe Group.

Skrill все още се намират в Лондон, Великобритания, където работят над 700 души, но също така имат офиси и в Ню Йорк, Австрия и Швеция. Компанията спечели много финансови награди и в момента има над 36 милиона клиенти по целия свят.

През 2010 г. при компанията се случват някои противоречия, когато прекратиха сметката на Wikileaks , използвана за дарения, след публикуването на чувствителни документи, въпреки че не бяха предявени никакви наказателни обвинения.

Онлайн букмейкъри, които приемат плащанията със Skrill

Офертите по-долу се отнасят само за нови клиенти, които имат навършени 18 години. Моля, залагайте отговорно.

Букмейкър
Минимален депозит
Минимално теглене
Такси
Време за изтегляне
Бонус
efbet logo
Вижте ревю
10 лева
110 лв. начален бонус
bwin logo
Вижте ревю
20 лева
Няма
До 10 лв. безплатни залози ежедневно
bet365 logo
Вижте ревю
10 лева
10 лева
Бонус депозит до 100 лв.
1xbet logo
Вижте ревю
1 евро
До 200 лв. при първи бонус депозит
sportingbet logo
Вижте ревю
100 лева кеш бонус
pinnacle logo
Вижте ревю
Почти незабавно
betfair logo
Вижте ревю
10 евро
5 евро
Няма
Незабавно
100 евро стартов бонус

Skrill като компания през 2015 г. е била приета от собствениците на Neteller, които в момента са част от PaySafe Group, но ще запазят идентичността на марката и за в бъдеще. Системата и настройките са много прости. Електронното портмоне действа като цифрова банкова сметка с предимството, че трябва само да въведете данните си за картата веднъж, което предлага допълнителна безопасност и сигурност за банковите ви данни.

Веднъж създаден, Skrill може да бъде зареден със средства от различни източници – като се започне от обикновени дебитни карти и плащания с кредитни карти, банкови преводи и се стигне до банкови карти, ваучери в брой и други. Някои от тези методи са придружени от редица такси, които са показани по-нататък в тази статия. С помощта на идентификационния номер на профила ви е лесно да заредите парични средства към залагащите сайтове в Обединеното кралство. Skrill е от около 2001 г. насам, когато е основана Moneybookers и има дълга история на използване при залагания и хазартни игри. В резултат на това повечето онлайн букмейкъри от Обединеното кралство приемат този начин на плащане.

основни стъпки в създаване на skrill акаунт

Skrill също притежава своя PaySafeCard – алтернативен начин на плащане с ваучер, който улеснява интегрирането на двата продукта заедно, ако не искате да използвате пряко банковата си сметка или Skrill сметката си директно за финансиране на сайтове за залагания.

Услугите на Skrill и други електронни портфейли ефективно осигуряват гъвкавост. Цифровите портфейли позволяват да съхранявате транзакции от един вид (като залагания) на едно място, което ви помага да осчетоводите по-лесно печалбите и загубите. Системата е добавила сигурност и удобство, като не изисква да въвеждате или актуализирате данните за картата с всички ваши букмейкъри. Ако нямате банкова сметка или профилът ви е от страна, в която хазартът е ограничен, Skrill предоставя и средство за финансиране на вашата британска сметка за залагания.

Онлайн залагания

Услугите на Skrill са достъпни в над 200 държави, но все още са отговорни за законите за хазарта във всяка страна, в която оперират. Skrill е със седалище в Обединеното кралство, регулиран от Органа за финансово поведение (FCA), което означава, че това е безопасен и сигурен начин за финансиране на хазарта във Великобритания. Ако залагате в държава, в която финансирането на сайтове за онлайн хазарт е незаконно, няма да можете да използвате Skrill или някакъв друг начин на плащане, за да заредите букмейкърската си сметка. Дори ако имате акаунт за залагания в Обединеното кралство и акаунт в Skrill в Обединеното кралство, може да сте ограничени да финансирате сметка, ако се опитвате да внесете пари в профила си от държава, в която онлайн залаганията не са законни (като САЩ, например).
Основното предимство на Skrill е, ако имате банкова сметка от страна, в която финансирането на онлайн букмейкърски сметки е незаконно. Имате право да използвате този профил, за да заредите парични средства в профил си в Skrill и след това да използвате този профил, за да финансирате онлайн профила си за хазарт.

Някои оператори вече използват Skrill 1-Tap, което ви позволява да добавяте и премахвате средства директно от вашата сметка за залагания във вашия Skrill портфейл без закъснение. Веднъж проверени, можете да направите това веднага само с едно кликване. Сайтовете, които предлагат това, са показани в таблицата, намираща се малко по-горе в тази страница.

Бонус при регистриране в Skrill и безплатни залози

Поради нежелание и злоупотреби от участници в миналото, някои букмейкъри в Обединеното кралство не дават начални бонуси и безплатни залози, ако направите първия си депозит чрез сметка в Skrill или Neteller. Пълният списък с подробности за букмейкърите, които не предоставят бонус в случай, че използвате Skrill, можете да намерите в горната част на тази страница. Там сме ви предоставили директни линкове към нашите ревюта за съответния букмейкър и ще можете да се информирате за това, което ви интересува.

Лесно е да се регистрирате в Skrill и първоначално получавате непотвърдена сметка с ниски лимити. Тези ограничения обаче са достатъчно високи, тъй като в миналото някои играчи са злоупотребявали със системата, за да се запишат няколко пъти за един и същ начален бонус. Препоръчваме ви, ако искате да използвате Skrill като ваш основен метод за влагане и теглене на парични средства, да изберете букмейкър, който все още продължава да дава тази оферта за добре дошли на своите играчи. Друга възможност е да направите първия си депозит с друг начин на плащане, за да получите бонуса и след това да преминете към Skrill за последващи депозити. В противен случай опитайте електронно портмоне, като ecoPayz например, което ще ви позволи да заявите регистрацията безплатно.

Как да направите Skrill акаунт?

Регистрирането в Skrill е много лесно. Просто следвайте тези кратки стъпки:

  1. Регистрирайте си сметка или ако имате вече такава се уверете, че има средства в нея.
  2. След това регистрирайте начин(и) за плащане и веднъж проверени и потвърдени, можете да използвате профила си, за да вложите пари в онлайн сайтове за залагания единствено чрез идентификационния си номер, паролата и регистрирания имейл адрес на Skrill.
  3. Изтеглянето на пари от портфейла за залагания е също толкова лесно, както депозирането и има допълнително предимство, което е, че парите се изтеглят почти мигновено. Имайте предвид, че всяко забавяне на трансфера ще се дължи на времето, необходимо на брокера, за обработка на плащането. Обърнете внимание, че като цяло ще трябва да използвате същите начини за теглене, каквито сте използвали за депозиране на средства.

skrill депозит и логин

Първоначално Skrill сметката ще има ниски дневни и общи лимити. За да увеличите тези ограничения, трябва да потвърдите самоличността си, като изпратите идентификационен номер и доказателство за адреса. След като лимитите бъдат премахнати, ще можете да управлявате всичките си залози от един и същ профил. В идеалния случай адресът на сметката ви в Skrill трябва да съответства на регистрирания адрес на вашия акаунт за залагания.

Ако изберете да финансирате Skrill сметката си директно от банковата си сметка или банковата си карта, има допълнителен бонус, при който трябва само да актуализирате данните си веднъж, когато получите нова карта или банкова сметка. Това очевидно е добавило и ползи за сигурността.

След като го направите, използвайте сметката си в Skrill, както бихте ползвали обикновена банкова сметка. Депозирайте и теглете към и от вашия портфейл на сайта за залагания и към и от банковата си сметка. Ако предпочитате, можете да използвате вашата Skrill сметка като междинен продукт за ваучери PaySafeCard, които дават алтернатива за внасяне на парични средства на букмейкъри. PaySafeCard е собственост на Skrill, така че ако вече имате акаунт е лесно да настроите пълен профил в Skrill. PaySafeCard се обедини с Ukash през 2015 г., но за ваша информация, Ukash вече не е на разположение.

Скрил се намират в над 200 държави и услугата се предлага в 40 различни валути, въпреки че след като сте създали профил, трябва да се придържате към конкретна валута за вашата страна. Цифровият портфейл може да се финансира директно от банката ви чрез превод, плащане по банков път, дебитна карта или плащане с кредитна карта, PaySafeCard и други. Има такси, приложими за някои от тези методи. Вижте раздела за таксите, намиращ се най-долу. Вижте и малко преди това пълният списък на опциите за депозиране и изтегляне.

Регистрирайте се оттук

Страни, в които Skrill не може да се използва за залагания

Скрил може да се използва законно в стотици страни, но не е достъпен за използване при онлайн залагания на хазарт за всички. Незаконно е да използвате каквито и да е начини на влагане на парични средства в залагаща сметка в държави, където хазартът е незаконен. Този списък показва държави, в които платежният метод не може да се използва за онлайн профили. Това важи, дори ако сте от държава, в която онлайн хазартът е законен, но се опитвате да финансирате сметка, докато сте в страна, като САЩ, където хазартът е незаконен. Списъкът по-долу не е изчерпателен и силно препоръчваме да проверите състоянието на дадена територия, ако не сте сигурни.

  • САЩ
  • Китай
  • Израел
  • Турция
  • Малайзия

Сигурност

Базирана в Обединеното кралство, услугите на Skrill се регулират от FCA. В много отношения Skrill и други електронни портфейли са по-сигурни от добавянето на банкови данни директно към търговци, като сайтове за залагания. Това означава, че информацията за профила ви се съхранява на едно място (със skrill) и не може да бъде направена злоупотреба или да се извърши кражба при залог или от сайт, където сте били хакнати. Skrill не са банкова институция и поради това запазвате 100% от депозитите, които се държат в тях и знаете къде се намират парите ви.
Използваните от разглеждания платежен метод и други електронни портфейли технологии за криптиране са с висока степен на сигурност, така че вашите пари и информация са в голяма безопасност, когато се намират в онлайн пространството. Skrill също предлага два фактора за допълнителна сигурност. Независимо от това, препоръчваме да настроите профила си със сигурен имейл адрес и парола и редовно да променяте паролите си.

Такси

Таксите са приложими за много услуги на електронни портфейли като Skrill, въпреки че не всички методи имат такси. Така например, за финансиране на сметка чрез банков превод или Maestro няма да платите нищо, докато финансирането от Visa или MasterCard ще ви струва такса в размер на около 2%, а при PaySafeCard таксата е 7.5%. Тегленията от сметката ви в Skrill носят фиксирана такса от около £4,75 по време на писането.

Вече при депозирането на пари в Скрил сметка на даден букмейкър и изтеглянето на средства от сметката в края на транзакцията има такса, но някои букмейкъри могат да използват собствените си такси. Съществуват обаче много букмейкъри, които не начисляват таксите, които препоръчваме, в случай, че вашият текущ букмейкър ви таксува. Съветваме ви да преминете към такива, които не го правят.

Вход в Skrill

Вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *