Wolfsberger AC - Feyenoord

UEFA Europa League
Finished1 : 0

Tips with analysis

Любопитен мач и с интрига е този между австрийския Волфсбергер и холандския Фейенорд в Лига Европа. Изготвихме кратко превю и прогноза за него, а при Бет365 не липсват интересни предложения за двубоя.

Ситуацията за Волфсбергер

Волфсбергер за втора поредна година се класира за групите на Лига Европа. Миналата година записа една победа в тях и отпадна от надпреварата. Сега вече постигна две победи и е на второто място, като ако не загуби сега, ще се класира напред. И двете победи бяха като гост – над ЦСКА Москва с 1:0 и над Фейенорд с 4:1. Като домакин загуби с 0:3 от Динамо Загреб и направи 1:1 с ЦСКА. Все още е без домакинска победа в Лига Европа, като такава не постигна и при последното си участие в турнира. Иначе в австрийското първенство е едва на 7-мо място, като през уикенда загуби визитата си на Тирол с 1:4.

Ситуацията за Фейенорд

Фейенорд постигна само една победа до момента в групата. Тя беше като домакин срещу ЦСКА Москва 3:1. Освен нея направи две равенства и допусна две загуби. Интересното е, че и двете равенства бяха като гост и с резултат 0:0. Вкъщи, освен тежката загуба от Волфсбергер с 1:4, падна и с 0:2 от Динамо Загреб. В момента Фейенорд е без победа в четири поредни мача от всички турнири, след като през уикенда направи 0:0 у дома срещу Хераклес в холандското първенство. Така там продължава да е без загуба от началото на сезона, но на четвърто място в класирането. В Лига Европа Фейенорд е постигнал само три победи от последните си 22 визити в турнира.

Евентуално класиране на Волфсбергер напред определено би било прието като изненада. Тимът обаче записа някои добри победи, с което показа, че не е никак за отписване, въпреки че като домакин в Лига Европа е без успех. Като цяло обаче си е непредвидим. Налице са залозите в Ефбет и там не липсват интересни събития за залагане. Фейенорд се нуждае от задължителна победа или отпада от турнира. Засега не се представяше много добре и вече допусна една неприятна загуба от този противник. Според нас и сега няма да го победи и очакваме да отпадне от надпреварата.

Other tipsters tips

No tips from users added.