BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Залагания с Neteller

Бърза навигация:

Въведение и кратка история

лого на netellerNeteller е услуга, представляваща цифрово електронно портмоне, управлявано от PaySafe Group. Това платежно средство предоставя независима, лесна, бърза, и сигурна система, която позволява на физическите лица да финансират онлайн залагания. Системата е полезна за съхранение на залозите ви на едно място или в случаите, когато не са приложими други начини на плащане. Повечето британски сайтове за залагания приемат Neteller.

Вижте таблицата по-долу и отделни изисквания за финансиране на Neteller за различните букмейкъри:

Neteller
Neteller
18+ Важат условия | Играйте разумно
Neteller
Neteller
Оферта Нова Сметка. До 100 лв в Бонус за Залози за нови клиенти в bet365. Мин. депозит 10 лв. Бонусът за Залози е достъпен за използване след уреждането на залози на стойност на квалифициращия депозит. Важат изисквания за минимални коефициенти и изключения за залози и методи за плащане. Печалбите изключват заложената сума в Бонус за Залози. +18 | Важат срокове и условия | Кодът BBCODE може да се използва по време на регистрация, но не променя условията на бонуса. #ad
Neteller
Neteller
18+ Важат условия | Играйте разумно
Neteller
Neteller
18+ Важат условия | Играйте разумно
Neteller
Neteller
18+ Важат условия | Играйте разумно
Neteller
Neteller
18+ Важат правила и условия | Национална агенция за приходите | Играйте разумно

Историята на Neteller

Neteller стартира през 1999 г. в Канада под зоркия поглед на родителската компанията PaySafe Group. От 2004 г. те са базирани в Обединеното кралство, одобрени от FCA и за разлика от много банки, те държат най-малко 100% от парите, които са депозирани по всяко време.

Компанията започва да обработва плащанията за хазарт през 2000 г. и бързо се издига до позиция, при която до 2005 г. компанията е извършвала плащания за 80% от хазартните търговци в света, които са с основно седалище в САЩ.

Сметките на американските потребители обаче били замразени, а основателите на компанията били арестувани през 2007 г., поради използването му в онлайн хазарта, тъй като в САЩ това било незаконно. В този момент, почти 95% от приходите на компанията са получени от американския пазар.

Въпреки, че последните опити за разнообразяване на приходите на компанията отнеха много време, за да се възстановят до нивата, които бяха, преди от САЩ да излязат. Neteller възвръщат репутацията си и сега представляват една от услугите, които предоставят водещи цифрови портфейли в света, за много сделки извън онлайн залаганията. Поради дългата си история като метод за финансиране на залаганията, той е широко приет от британските букмейкъри.

Принципът на услугите за електронни портфейли, като Neteller, е прост. Услугата действа като цифров банков акаунт. Финансирате сметката си от почти всеки източник, банкова сметка, карта, парични ваучери и други. Този профил може да бъде използван като заместник за финансиране на втори профили, като сайтове за залагания, например.

Услугата е особено полезна, ако искате да запазите всичките си залози на едно място, далеч от конвенционална банкова сметка, или ако искате да финансирате своята сметка за залагания от няколко източника, това може да стане чрез Neteller. Финансовите средства също така съвсем разбираемо са далеч по-бързи с букмейкъра при депозиране/теглене, отколкото с други методи за директно финансиране, като например банкови преводи или плащания с карти.

Истинското предимство на Neteller е за клиенти, които не могат да финансират сметки по друг начин. Това може да се дължи на факта, че нямате банкова сметка или за това, че вашата банкова сметка се намира в държава, в която онлайн хазартът не е законен. Някои източници на финансиране са безплатни, а други са задължени с такси, затова проверете предварително, преди да финансирате сметка. Много малко букмейкъри таксуват за собствена сметка при депозити и тегления чрез Neteller, въпреки че някои от тях предлагат и това. Все пак ви предлагаме да погледнете отново нашата таблица, която ви предоставихме по-горе, с включените в нея букмейкъри.

В крайна сметка, Neteller осигурява гъвкавост на клиента. Позволява ви да държите определени транзакции, като например залози, далеч от магазина за хранителни стоки и сметки за комунални услуги, така че да можете да видите какво всъщност печелите или губите. Neteller е толкова широко разпространен и се приема почти навсякъде, че често можете да харчите парите си директно от електронното си портмоне, разполагайки с избор от широка гама онлайн компании, различни от сайтовете за залагания. Регистрирането е лесно, както и свързването на банковата ви сметка или други механизми за финансиране с профила. Neteller се използва в над 200 държави и се намира във Великобритания. Услугата е безопасна и сигурна.


Онлайн залаганията и Neteller

залагания с NetellerNeteller може да се използва за финансиране на всяка сметка за залагания във всяка страна, където онлайн хазартът или финансирането на онлайн игрите са законни. Изключение правят страни като САЩ, където в момента финансирането на онлайн хазартни сметки е незаконно. Neteller предлага страхотно обслужване за хората с банкови сметки, базирани в страни, където хазарта не е законен.

Дори ако се намирате във Великобритания, залагайки чрез лицензиран сайт за залагания в Обединеното кралство, много от тези банки няма да ви позволят да си осигурите сметка. Neteller предлага чудесна възможност за междинни услуги в този случай. Добре е да финансирате своята Neteller сметка и след това да я използвате за финансиране на вашата сметка за залагания. Списъкът на държавите, в които Neteller не може да бъде използван или е ограничен, се намира по-долу в тази статия.


Neteller бонус при регистрация и безплатни залози

бонус при регистрация в netellerВероятно най-големият проблем при използването на Neteller като основен източник за финансиране на сайтове за залагания е това, че може да ви направи неподходящи за някои от бонусите за добре дошли, както и за безплатните залози.

Подробности за тези ограничения можете да намерите в таблицата за букмейкърите, които приемат Neteller (вижте по-горе).

Поради дублиране на акаунти и горчив опит с направени предишни злоупотреби с въвеждащи оферти, много букмейкъри ограничават новите си оферти за клиенти от сметки, които са финансирани от Neteller и Skrill. Някои букмейкъри, обаче, все пак ще ви позволят да използвате тези методи за финансиране и все още ще имате възможност да се квалифицирате за бонуса.

Ако искате да използвате Neteller, за да вложите парични средства в даден сайт за залагания, но все пак искате да получите наличните оферти при регистрация, предлагаме или да използвате букмейкър, който го разрешава, или да намерите друг начин на финансиране, когато за първи път създавате сметка (като банкова карта, PayPal или касов ваучер като PaySafeCard) и след това да преминете към Neteller за следващите си депозити. Друга възможност е да опитате електронно портмоне, където можете да получите бонуси като тези на ecoPayz.


Как да направите Neteller акаунт?

отваряне на акаунт в neteller

Това наистина е лесен процес. Просто следвайте тези няколко стъпки:

 1. Регистрирайте своя акаунт или ако вече имате профил, просто се уверете, че е финансиран.
 2. Задайте начин на плащане с Neteller и веднъж проверили и потвърдили, ще можете да заредите електронния си портфейл със средства.
 3. В идеалния случай, регистрираният адрес за Neteller ще трябва да съответства на регистрирания от вас адрес в сайта за залагания.
 4. Neteller предлага допълнително удобство при изтичане на банковата ви карта или промени в номерата на сметките, при което трябва само да ги промените в системата, а не отделно за всеки онлайн акаунт, който притежавате.

При депозиране в сайт за залагания, изберете Neteller като опция за депозит. Всичко, което трябва да направите, е да посочите идентификационния номер на профила си, имейл адреса, сумата на депозита и валутата (ако е приложено) и средствата ви ще се депозират незабавно. Тегленето на пари е също толкова лесно, но обикновено, за да изтеглите трябва да използвате същия метод, който сте използвали за депозиране.

Вашият Neteller профил първоначално ще бъде ограничен до няколко стотин паунда общо за цялата сметка. За да преминете към по-големи ограничения, трябва да проверите профила с идентификационен номер и да се направи проверка за адреса. Веднъж проверени, лимити се премахват. Това е законово изискване от органа за финансово поведение (FCA) и се изисква за всички емитенти на пари, които желаят да оперират в Обединеното кралство.

Neteller може ефективно да се използва, тъй както бихте използвали обикновена дебитна карта. Докато сте натрупали средства, лесно можете да направите залозите си по този начин. Neteller предлагат зашеметяващ набор от опции за плащане, чийто списък може да бъде намерен, като кликнете върху връзката по-долу.

Освен това включва всички основни кредитни и дебитни карти, банкови сметки, банкови карти и ваучери. Някои методи като банков превод са безплатни, но Neteller таксува за част от тези опции за плащане. За повече информация, вижте връзката по-долу.

Neteller също така приема финансиране в 15 валути, включително:

 • AUD
 • BGN
 • CAD
 • DKK
 • EUR
 • GBP
 • HUF
 • INR
 • JPY
 • MXN
 • NOK
 • PLN
 • RON
 • SEK
 • USD

Регистрирайте се оттук


Карта Net+

плюс карта neteller

Има и опция за получаване на предплатена MasterCard на Net+ или като виртуална карта, или като физическа карта. Това ви позволява да харчите пари с онлайн и офлайн търговци директно от профила си в Neteller и може да се използва навсякъде, където се приема MasterCard. Това е много полезна възможност за финансиране на казина, които не приемат директно Neteller. Няма такси за покупки, въпреки че има за теглене на пари в брой от банкомати.

Вземете своята Net+ карта


Страни, в които Neteller не може да се използва при хазартна дейност

Neteller в момента работи в над 200 страни по целия свят, но не е достъпен за хазарт и залагания във всички страни. Списъкът по-долу показва държави, в които Neteller не е позволен за хазарт или НЯМА да се използва изобщо.

 • САЩ
 • Канада
 • Хонг Конг
 • Израел
 • Макао
 • Сингапур
 • Турция
 • Тайланд
 • Малайзия
 • Индонезия

Сигурност

Услугите на Neteller са много подсигурени и регулирани от FCA. В много отношения системата е много по-сигурна от въвеждането на банкови данни или данни за картата, директно в уеб сайтовете на букмейкърите. С услугата за електронни портфейли е необходимо само веднъж да предоставите данните си за финансиране. Ако поради някаква причина букмейкърският ви акаунт някога бъде хакнат, хакерите няма да могат да получат достъп до вашите данни за картата. Единствените средства, изложени на риск, биха били тези в сметката ви за залагания по това време.

Neteller използва технология за криптиране, с която много военни държави биха се гордели. Компанията има и познат интерфейс с доставчиците на карти, като VISA и MasterCard, водещи до най-високите нива на сигурност на всички етапи. За да депозирате от банка или карта са необходими пароли, което води до допълнително предотвратяване на евентуални нарушения. Тъй като Neteller не са банкова институция и не отпускат заеми, те също притежават 100% от своите депозити, което осигурява допълнителна безопасност и сигурност.


Такси

Neteller има безплатна такса от определени източници, включително всички банкови трансфери и банкови преводи, с изключение на по-бързия банков превод (1,5% такса). Повечето източници на финансиране обаче имат такса, варираща от 0,5% до 20%, а пълният списък на всички такси може да бъде намерен на уеб сайта на Neteller. Например, общите методи на финансиране като Visa, Maestro и MasterCard имат такса между 1.9-4.95%.

Фиксираните такси се прилагат и за тегления и могат да бъдат намерени на същата страница, като кликнете върху връзката по-долу. Например, банковият превод е с такса от 7,50 евро.

Повечето букмейкъри не събират такси за използването на Neteller, но това не се отнася и за всички. Букмейкърите, които таксуват, могат да бъдат намерени в таблицата, намираща се в горната част на тази статия.


Плюсове и минуси

 • Силни страни:
 • широко приет от британските букмейкъри
 • безопасна и сигурна услуга за разплащане
 • приема множество валути за финансиране
 • Слаби страни:
 • някои букмейкъри не предлагат начален бонус или безплатни залози за играчи, използващи Neteller
 • първоначално, с отварянето на сметка и въвеждането на този разплащателен метод, се поставят лимити

Заключение за използването на Neteller при залаганията

Като главен недостатък при изплзването на Neteller бихме изтъкнали ощетяването при някои букмейкъри, които няма да ви дадат бонус за добре дошли или безплатни залози, които бихте грабнали, ако изплозвате друг метод за депози или теглене на парични средства. Причината за недоверието я разгледахме в по-горните редове. Настрана от това, Neteller е предпочитан метод от голям брой залагащи и причината е не една. Сигурността, надежността при плащанията и това, че едни от най-популярните имена сред букмейкърите позволяват използването на това разплащателно средство, са само част от предимствата, които има. По наше мнение, Neteller е един добър избор, който бихте могли да направите.

Посетете Neteller

Експерт Efirbet
Efirbet
Efirbet е вашият сайт за най-добрите съвети за спортни залагания, ревюта на букмейкъри и онлайн казина.
Коментирай