Онлайн залагания с Entropay

Онлайн букмейкъри, които приемат плащания с Entropay


Въведение

официално лого на entropayПо същество Entropay представлява предплатена виртуална карта VISA. Стартирала в началото на века, днес системата е сравнително разпространена сред сайтовете за залози в България, а и в цяла Европа. Entropay има няколко сериозни преимущества: тъй като е предплатена, не може да превишите кредита си, благодарение на нея избягвате всички такси, които се начисляват при кредитните карти, не се налага да преминавате през кредитна проверка. Ентропей е много по-сигурен метод на разплащане, в сравнение с това да въвеждате директно банковите си данни.

Entropay има основно предимство спрямо други подобни системи като Skrill и Neteller, а то е, че чрез нея може да се възползвате от всички начални бонуси, предлагани от сайтовете, регистрирани в таблицата по-горе.

Бърза навигация:

Малко повече за Entropay

Entropay е първата предплатена виртуална карта в Европа и е предназначена най-вече за по-предпазливите сред нас, които искат да захранват онлайн акаунтите си, без да споделят директно своите банкови данни. Системата също гарантира, че ще похарчите само това, което предварително сте заредили в Entropay акаунта си, което ви предпазва от прекомерни разходи.

Името на компанията, собственик на бранда Entropay, е Ixaris Systems Ltd. Tе са напълно легални и попадат под контрола на местния орган за финансово поведение (FCA), а регистрацията им е на ул. „Милдфорд Плейс“ N10 в Лондон, с пощенски код W1T 5AE. Самите карти VISA се издават и за тях гарантира фирмата Valleta, Transact Payments Limited and IDT Financial Services Ltd в Малта, която е лицензирана от VISA Европа.

На практика това е изключително отворена, сигурна и проста система, идеална за всеки играещ, който иска да вложи средства в залагания по много безопасен и сигурен начин.


Залози с Entropay

Няма ограничения да захранвате акаунтите си за залагания с Entropay, стига хазартът да е легален в страната, в която се намирате в момента. Entropay e особено подходящ начин в случаите, когато вие сте в страна, където залаганията са законни, но банковата ви сметка e в държава, където хазартът е забранен. Полезен е и когато основният ви начин на плащане не позволява този вид транзакции (както е при American Express).

Запомнете – какъвто и разплащателен метод да използвате, ако страната, в която сте, забранява хазарта, тогава няма да можете легално да финансирате акаунтите си в сайтовете за залагания.

Най-голямото предимство на Entropay е, че ви дава възможност да съхранявате всичките си преводи към залаганията на едно място. По този начин следите всички печалби и загуби и няма опасност да инвестирате повече, отколкото притежавате. Единствените транзакции, които ще се покажат в реалната ви банкова сметка, са само тези от и към системата, а преводите от и към онлайн букмейкърите ще следите от профила си в Entropay.

Разбира се, с картата VISA към Entropay ще може да плащате и всички останали услуги в интернет.


Начални бонуси и безплатни залози с Entropay

Entropay е чудесна алтернатива на електронни портфейли като Skrill, Neteller и PaySafeCard. С тях се асоциират редица злоупотреби и измами, като крайният резултат е, че много букмейкъри премахнаха стартовите си бонуси за потребителите, които използват тези три системи, за да захранват акаунтите си. Случаят с Entropay не е такъв. Всички сайтове за залагания, включени в таблицата на тази страница, ще ви позволят да получите своите начални бонуси или да направите безплатен залог, когато се регистрирате с Entropay.


Как да използваме Entropay?

регистрационна форма в entropay

Тази система е сред най-лесните за настройване и употреба.

 1. Регистрирайте се за минути, заредете акаунта си със средства от съществуващата си банкова карта или сметка и може да използвате услугите на Entropay незабавно.
 2. Тъй като това е виртуална карта, веднага щом се регистрирате, 16-цифреният номер, датата на изтичане и CVV номерът ще ви бъдат изпратени чрез e-mail, така че разплащането ви чрез системата да започне веднага.
 3. Тъй като картата е предплатена, няма да се налага да преминавате през кредитни проверки от страна на Entropay. Все пак ще трябва да потвърдите възрастта и локацията си в сайта за залагания, както се прави при всички други разплащателни методи.

Всичко останало е същото, както при употребата на нормална банкова карта. Както при останалите картови транзакции, депозитите към букмейкърите стават моментално, но има някои преимущества, що се отнася до тегленето на средства от някои сайтове за залагания. Разбира се, когато теглите пари от профила в Entropay обратно към банката си, ще трябва да изчакате нормалното време за обработка.

В крайна сметка обаче, Entropay е бизнес, така че ще се наложи да платите някои такси по вашите транзакции (по-надолу може да прочетете повече по темата). Става въпрос за таксите по самите транзакции с Entropay, а не за допълнителни такива, които дължите на букмейкъра. Ако сайтът за залагания ви начислява допълнителни такси, само защото плащате с тази система, тогава просто си намерете друг букмейкър. Таксите на Entropay са сходни с тези, които ще плащате, ако използвате други подобни услуги от този тип, като например Skrill. Срещу парите си вие получавате един от най-безопасните и сигурни начини да залагате в интернет (вижте частта Сигурност).


Алтернатива на банковите карти и трансфери

Entropay е удачен начин за разплащане за всички, които искат да държат средствата си за залози отделно от обичайните седмични разходи. Много често, когато залагате директно от банковата си сметка, може да загубите представа колко точно сте заложили или изтеглили, а транзакциите са видими за банката и всички, които имат достъп до сметката ви. Ако използвате профила си в Entropay единствено за онлайн залози, не просто ще може да следите по-прецизно приходите си, но и ще запазите плащанията си в тайна.

Другият сериозен плюс е по-голямата сигурност, в сравнения с тази при употребата на стандартната банкова карта. С Entropay вие споделяте банковата си информация единствено със системата на електронния портфейл, а не със самия букмейкър. Дори сайтът за залози да бъде хакнат и разплащателната ви информация открадната, измамниците ще имат достъп само до средствата ви профила на Entropay, а няма да достигнат до банковата ви карта и до цялата ви наличност.


Страни, където може да използвате Entropay за залагания

Тъй като по същество представлява виртуална банкова карта, аналогът на Entropay може да бъде използван за финансиране на акаунти за залози във всяка страна, където последните са легални. Просто трябва да проверите дали това е така там, където живеете или където се намирате в момента. Ако живеете в САЩ, например, не е позволено да захранвате акаунта си с цел залагания, независимо дали сте гражданин на друга страна, или акаунтът ви е регистриран в различна държава, позволяваща подобен тип игри.

Ако пък сте, да речем, гражданин на САЩ и банковата ви сметка се намира там, но вие сте в България, е напълно легално да залагате онлайн. Вашата банка ще ограничи директните транзакции към букмейкъра и това е точен пример за това как Entropay може да послужи като посредник.

Entropay не позволява банкови трансфери от следните страни, независимо дали средствата ще бъдат използвани за залагания или не:

 • Афганистан
 • Беларус
 • Кот д’Ивоар
 • Куба
 • Иран
 • Ирак
 • Лао
 • Либерия
 • Либия
 • Мианмар
 • Науру
 • Северна Корея
 • Пакистан
 • Палестина
 • Южна Африка

Сигурност с Entropay

Това е най-впечатляващото качество на Entropay. Само поради факта, че не се налага да споделята банковата си информация с различни оператори, вие вече сте по-сигурни. Трябва да ги въведете в системата на електронния портфейл, след което може да използвате 16-цифрения код на виртуалната си карта при плащанията към различните бетинг сайтове. Това дава по-малко възможности на хакери и престъпници да стигнат до вашите данни. Освен това Entropay има доста по-силна, 128-битова система за криптиране, в сравнения с тази на букмейкърите, а това значи, че дори някой да се добере до вашите транзакции, няма да може да разчете информацията от тях.

Самите карти на Entropay са създадени чрез криптография на военно ниво. От компанията твърдят, че никоя друга предплатена карта в Европа не се ползва с толкова високо ниво на сигурност. Самите хора от поддръжката в Entropay също не знаят потребителското ви име и парола, което означава, че сте защитени дори от недоброжелателни служители.


Такси

Има някои такси, когато вкарвате пари в Entropay или теглите обратно към банковата си сметка. Това е практиката при всички услуги от този тип, а размерът на въпросните такси е сходен с тези на PayPal, Skrill и PaySafeCard. Не би трябвало да ви се начисляват допълнителни такси от самите букмейкъри, само защото използвате Entropay за своите разплащания.

По-долу може да видите какви са допълнителните плащания към системата, изпращането на пари от акаунта ви в Entropay е безплатно, откриването и закриването на профила ви там – също.

 • Зареждане на Entropay чрез дебитна или кредитна карта – 4.95%
 • Получаване на пари от търговец – 1.95%
 • Такса за чуждестранна валута – 2%
 • Теглене на средства обратно към банкова карта – £3/$6/€4.50

Предимства и недостатъци

 • Силни страни:
 • не превишава кредита си
 • не се прави проверка на картата
 • без проблем получавате началните бонуси, предлагани от букмейкърите
 • предпазва от прекомерни разходи
 • безопасна и сигурна
 • Слаби страни:
 • начилсяват се такци по транзакциите, които правите с Entropay

Заключение за използването на Entropay при залаганията

Както и сами ще се убедите, изчитайки тази подробна статия и запознавайки се с този платежен метод, Entropay е едно много добро решение. Разбира се, ако желаете, можете да разгледате някой от останалите методи за депозит и теглене, които сме описали подробно. И все пак, обърнете внимание. Entropay е метод с дълга история и сериозен професионален опит зад гърба си. Сигурността и безопасността ви са гарантирани, използвайки този разплащателен метод за своите онлайн залози.

Вход в Entropay

Efirbet
Експерт
Efirbet
Efirbet е вашият сайт за най-добрите съвети за спортни залагания, ревюта на букмейкъри и онлайн казина.
Коментирай