Ели Мартинова

На кои отбори са спонсори WINBET

Видяно 552 пъти
На кого са спонсори WINBET

Честа световна практика е букмейкъри да спонсорират различни спортни отбори, а в последните години това се забелязва и в България. В следващите редове ще ви запознаем с партньорските отношения на WINBET – един от водещите букмейкъри в страната, който не забравя да подкрепя развитието на родния спорт.


Футболни спонсорства

Както споменахме, букмейкърът се нарежда сред най-предпочитаните платформи за игра в страната и това съвсем не е случайно. На първо място трябва да отбележим, че компанията разполага с лиценз, издаден от Държавната комисия по хазарта, и оперира напълно легално. Заедно с това, по време на горещите първенства, в портфолиото с бонуси от WINBET редовно се появяват нови и тематични предложения, което прави сайта за залози изключително популярен сред футболните фенове.

Щастливи сме да отбележим, че брандът е образцов пример за развитието на отговорен бизнес, като не пропуска да подкрепи футболните отбори в страната. През годините компанията е спонсорирала различни футболни клубове в България. Ето част от тях, като сме сигурни, че в бъдеще броят им ще расте и букмейкърът ще открие нови възможности да подкрепи развитието на този спорт у нас:

  • ЦСКА София
  • Дунав Русе
  • Ботев Враца
  • Ботев Пловдив
  • Литекс Ловеч
  • Черноморец Бургас
  • Царско село
  • Етър

Партньорските отношения с WINBET винаги са добре посрещнати от различните клубове, защото осигуряват стабилност и перспектива за отборите.


Други Спортове

Амбициите на Уинбет за влияние в спортните среди обаче далеч не се изчерпват само с футболните партньорства. През годините букмейкърът е подкрепял клубовете в различни дисциплини. Сред тях са баскетболният Левски-Лукойл и отборите по волейбол на ЦСКА-София и Левски-София.

Може би някои от вас смятат, че компанията се фокусира върху дисциплините, които са обект на най-голям интерес от страна на залагащите в платформата, но това съвсем не е така. Брандът оказва подкрепа и на по-нетрадиционни спортове, за които сайтът не предлага залози. Тук трябва да споменем клубовете по борба на Ботев 93 – Враца и Черноморец Бургас. Заедно с това, букмейкърът спонсорира и клуба по кикбокс и муайтай „Победа“ във Враца.

Достоен за уважение е фактът, че брандът се старае да оказва ползотворно влияние на спортните среди във Враца – град, който се намира в един от най-бедните райони на целия Европейски съюз. Усилията на WINBET се посрещат добре и със сигурност са от значение за всички клубове в дисциплини, които традиционно не представляват особен интерес за букмейкърите.


Турнири и Асоциации

Може би много от вас не знаят, но компанията е била спонсор и на Българската Асоциация по Мини Футбол. Букмейкърът е участвал в организацията на тенис турнира GTP Garanti Koza Sofia Open, който е най-престижното тенис събитие в страната.

Тук трябва да споменем и факта, че компанията е била в партньорски отношения и с Българската асоциация по Таекуондо, която в последното десетилетия постига сериозни успехи на важните международни турнири.


Значение на Спонсорствата на WINBET

Вероятно вече се уверихте, че компанията Уинбет е сред отговорните играчи на пазара с онлайн залагания. Брандът се стреми да развива сериозна и устойчива политика, подкрепяйки българския спорт. Хубавото в случая е, че във фокуса на букмейкъра не попадат единствено големи професионални отбори от водещите спортове, а и по-малки клубове, за развитието на които спонсорските отношения са от особено голямо значение.

Посетете WINBET

Ели Мартинова
Експерт залози
Сертифициран Експерт
Ели Мартинова
Ели се занимава с писане, оформяне и публикуване на ревюта на български, английски и немски. Има опит в журналистиката и любимото ѝ занимание е писането. Има голям опит в работата с букмейкъри.
Коментирай